Silkeborgkalenderen

I 2019 blev jeg spurgt om jeg ville lave forsiden til silkeborgkalenderen, som er en julekalender dedikeret til Silkeborg by. Julekalenderen udkommer hvert år omkring oktober. Bag alle lågerne er en butik eller virksomhed med tilknytning til Silkeborg repræsenteret og der kan køberen af kalenderen hente en gave eller deltage i en konkurrence.

Mit motiv til kalenderen fik en super modtagelse og bag låge 4 var Galleri Smunck. Hos mig kunne man hente en plakat i A4, med et motiv af en af mine alfer og Hjejlen, Silkeborgs hjuldamper, og få -20% på en indramning. Det var en stor succes.

SILKEBORGKALENDEREN 2020

Jeg er så heldig igen, her i 2020, at få æren af at designe forsiden og motivet til Silkeborgkalenderen og mit materiale er allerede sendt til trykkeren. Lidt præsentations angst har man vel, når sidste års motiv var så elsket.

Igen i år har jeg en låge i kalenderen og bag den gemmer der sig en A4 plakat, samt mulighed for en´ indramning med 20 % rabat. 

gave-plakat
Gave plakat fra Silkeborgkalenderen 2019
silkeborgkalenderen
Silkeborgkalenderen 2019
silkeborgkalender-2020
Silkeborgkalenderen 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da Danish
X