Corona, Corona, Corona !!!!

img-dog
"No-name" maleri af Sanne Munck

 

Corona har ramt os alle I forskellig grad. For mit vedkommen startede det den 11 marts, da Mette Frederiksen lukkede landet ned, der lukkede jeg også mit Galleri Smunck ned i små 6 uger.

Min solo udstilling i Regionshuset i Aarhus blev udskudt til august måned. Så skulle jeg havde været på den lokale Midsommer Kunstudstilling i Silkeborg, som blev aflyst/skubbet til næste år.

Til solo udstillingen i Regionshuset, Aarhus havde jeg 38 værker med. Udstillingen hang i hele august måned. To dage efter at jeg havde hængt den op, fik jeg besked på at, alle medarbejder var sendt hjem og huset lukket ned. Så der var alle mine 38 værker så helt alene uden at nogle fik glæde af dem. Ja der kan man virkelig snakke om SOLO udstilling.

Nå men så kunne jeg jo glæde mig til Alletiderskunst i Ridehuset, Aarhus slut oktober. Der meldte arrangørene, slut august at den blev til noget. Det gik så lige ind til i mandag,s for da havde Rigspolitiet udstedt et endeligt forbud.

ØV, ØV, ØV !!!! siger jeg bare, heldigvis har jeg mit lille Galleri Smunck og der er du velkommen til at kigge forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da Danish
X