Galleri – udstillinger – Galleri

Først på året i 2020 tog jeg en beslutning om at jeg vil mere ud i Danmark med min kunst, så jeg sagde mit Galleri op, på Østergade 12, Silkeborg.

Jeg meldte mig til på flere Kunstudstillinger rundt om i Danmark og meningen var at jeg skulle udstille forskellige steder og så have en lille fast udstilling hos Vin og Vin i Østergade, Silkeborg.

Indramningsværkstedet og resten af min kunst skulle så flyttes til hjemme adressen.

Men så kom Corona og ændret på det hele med nedlukningen i marts. Alle kunstudstillinger blev udskudt for så at blive aflyst. Ja hvad gør man så som kunstner ? Jeg valgte at finde et andet lejemål, for hvis jeg kom over i et hjørne i Vin og Vin og ikke blev vist på kunstudstillinger, ville jeg blive væk.

Jeg valgte så at flytte Galleriet til Torvet 10A, Silkeborg, en fantastisk placering og 3 x så meget plads som i Østergade. Åbnede lørdag d.14 november 2020 og fik en fantastisk start, og December med mange gæster/kunder.

Men, men, men !!!! glæden blev kort, da meldingen kom, at landet lukkede ned igen og denne gang skulle alle holde lukket fra d. 25 december 2020 – 7 januar 2021.

Så kom endnu en bombe i går d.13 Januar ak, ak, ak !!!! restriktionerne bliver forlænget til d.8 februar og måske ( sikkert) længere.

Jeg har fuld forståelse for at det er nødvendigt med nedlukningen, men det er svært at bevare optimismen og derfor er min bøn, at vi alle tænker på at støtte de små erhvervsdrivende og kunstner i denne svære tid.

ridehuset udstilling
Alletiders kunst – Ridehuset, Aarhus – Opsætning af banner for udstillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da Danish
X