Hvor er kreativiteten ?

Hold nu op det er svært at være kreativ for tiden. Den ene dag tager den anden. Men I morgen SÅ skal jeg i gang med at male, tegne eller bare være kreativ. Men nej!!! i morgen siger jeg bare det samme og der sker ikke en dyt.

Når hverdagen er normal og der ikke er Corona, glæder jeg mig til at holde fri. Så skal jeg malet huset, eller måske i sommerhus det kan også være at jeg vil lave noget kreativt. Men når jeg så har muligheden og landet er lukket ned, nu på anden måned, så sker der ikke en disse. Jeg forstår det ikke. Det jeg ikke når i dag, når jeg nok i morgen. Nej sådan fungerer det ikke for tiden og jeg er nok ikke den eneste der har det sådan for tiden.

Som kunstner kan man ikke tvinge kreativiteten frem, den skal komme naturlig, så man ikke kan lade være med at gå i gang. Jeg plejer også at sige til folk, “det er fordi jeg ikke kan lade være” når de siger ” hold da op hvor er du kreativ”

Jeg er spændt på om min kreativitet vil eksplodere, når Corona tiden er overstået? Heldigvis er vi på vej til lysere tider og foråret kommer om lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da Danish
X