Galleri Smunck på ny rejse

Den 29 april var sidste dag for fysisk Galleri Smunck i Silkeborg midtby. Det var nemlig den dag Smunck og jeg flyttede hjem til Hårup ( lille forstad til Silkeborg) Nu skal en ny rejse begynde. for fremtiden vil Galleri Smunck være et Art Studio, hvor du skal bestille tid for besøg og mit fokus vil fremover være på kunstudstillinger.

Efter næsten 4 år med fysisk Galleri i midtbyen af Silkeborg, var tiden kommet til forandring, hvor jeg ikke er låst fast i faste åbningstider. Nu er der så gået ca. 14 dage med flytning og indretning af Art Studio´et og jeg er næsten færdig. Det kræver lidt opfindsomhed ( læs opbevaring ) at flytte fra 200 m2 til små 30 m2.

Næste step bliver at gøre klar til den første udstilling i år ( Midsommer Kunstudstillingen i Kirsebærgården ) som ligger fra d. 12 juni til 27 juni, 2021. Derefter følger “Kunst i Favrskov” d. 25 – 26 september 2021 og ” Alletiderskunst” i Ridehuset, Aarhus fra d. 28 – 31 oktober 2021.

Så det er spændende, hvad fremtiden bringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da Danish
X